3.6.2013

always says goodbye, but never knows how to leave

_6012421
_5302401
_6012444

Kesäloma ja tää tuntuu hassulta. Vielä hassummalta tuntuu kuitenkin se, etten tuu enää ikinä astumaan Ressun lukion ovista sisään koulun opiskelijana. Koko vuosi on kulunut ihan silmänräpäyksessä, niin nopeasti etten välillä oo ees saanut kunnollista otetta siitä.

Ensimmäisenä koulupäivänä katoin ympärilleni ja aattelin, että tässä seurassa tuun viettämään seuraavat kolme vuotta. Outoa ja vähän surullistakin, että ne vuodet typistyivät lopulta vain yhteen. Varsinkin, kun musta tuntuu kuinka oon vihdoinkin löytänyt sen oman paikkani ja omanlaiseni lukion, omanlaisten ihmisten ympäröimänä. Eniten harmittaa kuitenkin ehkä se, kuinka jätin tutustumatta moniin mielenkiintoisilta vaikuttaviin ihmisiin, koska luulin, että mulla on vielä aikaa ja monia yhteisiä koulupäiviä edessä. Oh boy was I wrong.

Mulle tulee ikävä Ressua; kotoisia käytäviä, mahtavia opettajia, ihania persoonallisia ihmisiä ja eniten sitä fiilistä, joka siellä vallitsee. Jos elämä olis mennyt toisin ja olisin jäänyt Suomeen, Ressu olisi ollut siinä tapauksessa se oikea vaihtoehto mulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti