28.6.2013

four things

_5121606 
1. Oon turhautunut viimeisen viikon aikana miljoona kertaa byrokratian takia; mun pöytä tuntuu pursuavan yli papereista, jotka on vain joko osittain täytetty tai täysin tyhjiä. En olettanutkaan, että ulkomaille lähteminen ja siellä opiskeleminen olisi helppoa - varsinkin kun kyse on Intiasta - mutta yllättävän paljon hommaa siinä on...

2. Tein tylsyyspäissäni eräänä sadepäivänä jonkinlaisen pienen epämääräsen infopostauksen UWC:sta. Siihen pääsee tästä, tai sitten painamalla tota sivupalkissa olevaa UWC Mahindra College -kuvaa. 

3. Mun mahtava co-year Klaus kirjoitti UWC:sta artikkelin Ylen sivuille. Tää on oikeasti tosi hyvä juttu, sillä UWC ei oo kovinkaan tunnettu, varsinkaan meidän nuorten keskuudessa. Me suomalaiset stipendiaatit ollaan tosi etuoikeutettuja, sillä me saadaan täysstipendi, joka kattaa lähes kaiken. Monet muista maista tulleet joutuvat usein maksamaan joko puolet tai neljässosan koulumaksuista, eikä ne todellakaan ole mitään pikkusummia. UWC on ihan huikea mahdollisuus ja täysstipendi tekee siitä vielä ainutlaatuisemman, minkä takia on sääli, kuinka niin harva tuntuu tietävän tästä. 

4. How awesome is this
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti